Έτσι ξεκίνησαν όλα…

        …Το παγωτό υπάρχει για να το απολαμβάνουμε. Ένα πρώτης ποιότητας επιδόρπιο, είναι σαν επιτυχημένη γιορτή ή απλά ένα μικρό κομμάτι ευτυχίας μια ηλιόλουστη μέρα..

         Με αυτή τη φιλοσοφία στις αποσκευές του ξεκίνησε από την Ιταλία το 1987 ο Bruno Lucchetta για να μετατρέψει ένα οικογενειακό μυστικό σε μια συνταγή επιτυχίας. Το μυστικό είναι απλό: Η αγνότητα του γάλακτος σε συνδυασμό με γεύσεις και χρώματα από την παλέτα της φύσης ανακατεμένα με μεράκι και αγάπη.Με βάση αυτή τη συνταγή δημιουργήθηκε το Bruno Gelato και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι σε πολλές χώρες του κόσμου. Ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού αυτού είναι και η Ελλάδα, όπου οι γεύσεις, οι υφές και η ποιότητα του ξεχωριστού αυτού προϊόντος, έχουν γίνει γνωστές από το 2006.
Σήμερα, η εταιρεία Bruno Gelato Greece είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σε όλους όσους τη γνωρίζουν και την αγαπούν, αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν να τη γνωρίσουν, την δημιουργία μιας πρότυπης gelateria στη Νέα Ιωνία Αττικής (Μεσολογγίου 29), με 110 ξεχωριστές γεύσεις gelato, καθώς και την ύπαρξη των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην ίδια διεύθυνση.Ο χώρος αυτός φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και μεράκι και έχει σκοπό να δείξει έμπρακτα σε όλους όσους ονειρεύονται μια “Piccolagelateria”, τη λειτουργία της. Το concept, βασισμένο κυρίως στο μοναδικής ποιότητας Bruno Gelato, είναι πλαισιωμένο από όλα τα προϊόντα που θα μπορούσαν να κάνουν ένα gelato ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Επειδή όμως η απόλαυση είναι τέχνη, ενώ η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων είναι τεχνική, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τους ειδικούς του κάθε είδους, από τα χωνάκια του παγωτού, τα μείγματα της βάφλας και του pancake έως τον καφέ. Εάν λοιπόν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας Bruno Gelato Greece, είτε με ένα κατάστημα Bruno Gelato, είτε με μια πιο απλή μορφή συνεργασίας, σας περιμένουμε στους καλαίσθητους χώρους μας για να σας ταξιδέψουμε σε μυρωδιές και γεύσεις Ιταλίας.